Punainen Manifesti Koska kansanvalta ei toimi jos kansa ei tiedä

Katolinen kirkko pitäisi haastaa oikeuteen

Katolinen kirkko käy sotaa aborttia, ehkäisyä, homojen oikeuksia ja kantasolututkimuksia vastaan. Kamerunin matkalla paavi ilmoitti vastustavansa ehkäisyn edistämistä Afrikassa ja ilmoitti sen vain pahentavan AIDS-ongelmaa. Katolinen kirkko yhdessä paavin kanssa edustavat vanhoillisia ja konservatiivisia ajatuksia, joille ei ole tilaa nykyaikaisessa kehittyneessä yhteiskunnassa. Katolisen kirkon konservatiiviset ajatukset hidastavat ihmiskunnan kehitystä ja sivistyneisyyttä.

Katolisen kirkon sisällä on vuosien saatossa ilmennyt useita pedofiliatapauksia, jossa papit ja piispat ovat hyväksikäyttäneet lapsia, usein poikia. Neljän viimeisen kymmenen vuoden aikana pelkästään Amerikassa on ollut syytettynä 60 000 pappia, mutta vain n. 4000 heistä on saanut tuomion.

Faktalta tuli eilen dokumentti Yhdysvaltain katolisen kirjon pedofiilipappien nuoriin poikiin kohdistuvasta hyväksikäytöstä. Vaikka katolinen kirkko on homovihamielinen arvioiden mukaan jopa 20% papeista on homoseksuaaleja. Eikä mikään ihme. Kieltolain mukainen selibaattikielto pitää huolen siitä, että vain fanaattisimmat heteroseksuaalit pyrkivät papiksi.

Instituutio joka peräänkuuluttaa korkeita moraalisia ja eettisiä arvoja peittelee, avustaa ja lähes kannustaa tekemään rikoksista pahimman, lapsiinsekaantumisen. Irlannin hallituksen teettämästä tutkimuksesta on käynyt ilmi miten korkea-arvoiset arkkipiispat suojelevat pedofiileja tarkoituksenaan estää skandaalit ja kirkon maineen likaantuminen. Katolisen kirkon toimet eivät kestä päivänvaloja, pedofiliasta on tullut yleinen hegemonia katolisessa kirkossa.

Pedofilian aiheuttamat sosiaaliset ja psyykkiset vauriot lapsen kehitykseen ovat kiistattomat. Pedofilian aiheuttamat jäljet heijastuvat ihmissuhteisiin läpi elämän. Katolisen kirkon aiheuttamat vahingot ovat mittaamattoma. Pedofilia on hyökkäys yhteiskunnassa heikoimaissa asemassa oleviin lapsiin ja on äärimmäisen raivostuttavaa, miten systemaattista tälläinen toiminta on ollut katolisessa kirkossa.

Yli miljardi henkilö maailmassa tunnustaa katolilaisuutta, joten sen vahva uskonnollinen asema ja auktoriteetti on ymmärrettävää. Se ei kuitenkaan mitenkään oikeuta pedofiilipappien tekemiä rikoksia, eikä varsinkaan sitä, että pyhyyden ja eettisyyden peräänkuuluttaja katolinen kirkko järjestelmällisesti puolustaa ja suojelee näitä rikollisia.

Kuvitelkaapa vaikka, että Punainen ristin jäsenet ovat syyllistyneet pedofiliaan paikoissa, joissa he ovat tehneet humanitääristä työtä. Kuvitelkaa vielä, että kyseinen instituutio on suojellut näitä rikollisia viranomaisilta keinolla millä hyvänsä. Ei vain pedofiliaan syyllistyneet, vaan myös koko Punaisen ristin asema kyseenalaistettaisiin. Koko järjestö pengottaisiin sisäkaluja myöten läpikotaisin ja jokainen henkilö, joka on syyllistynyt pedofiliaan tai sen avunantoon joutuisivat käräjille.

Siis, antaako uskonnollinen asema katoliselle kirkolle jonkinlaisen oikeuden pedofiliaan?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Taas yksi vasemmistolaishourupää joka uskaltaa nousta katolista kirkkoa vastaan...

(muttei samoja ajatuksia viljelevää islamilaista)

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

"Katolinen kirkko pitäisi haastaa oikeuteen."

No miksi et haastaa?
Tutkintapyyntö poliisiin ja siitä se lähtee.

Pietu (nimimerkki)

Ermin Zec kirjoittaa asiaa.
Voisimme vallan mainiosti ainakin kieltää tuon "lahkon" tominta Suomessa. Siitä se reki lähtisi eteenpäin.

Entäpä se sairas Paavin palvonta?! Ihan ällöttää!

Anna-Leena Nieminen

Tämä pedofilia on niin järkyttävä asia, että sanat eivät riitä kuvaamaan... ja että sitä on myös uskonnollisissa piireissä, mitä karmivaa ja raivostuttavaa tekopyhyyttä.

Käsittelin tuota Irlannin katolisen kirkon pedfilia-skandaalia blogissani "Lapset tekopyhyyden uhreina"
http://annaleena.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/28/la...

Nythän hiljattain tuli Suomessa ilmi lestadiolaissaarnaajan pitkäaikainen ja monen lapsen hyväksikäyttö, jossa samalla tavalla kuin Irlannin katolisen kirkon pedofilia-tapauksessa, seurakunnan työntekijät salasivat rikoksen eli edesauttoivat rikoksen jatkumista ja siksi mielestäni heidät pitäisi saada vastuuseen.

Näihin järkyttäviin rikoksiin ja rikoksien salailuun sopii Albert Einsteinin mietelause:

”Maailma ei ole kauhea niiden vuoksi jotka sen tekevät, vaan niiden vuoksi jotka katsovat vierestä.”

Hantta (nimimerkki)

Ermin Zec, olen täysin samaa mieltä kanssasi, mutta koomista tässä on se että muslimeista "maailmanparantaja" vasemmistolaiset eivät sano koskaan mitään, vaikka olisi paljon suurempi syy, se oikeudenmukaisuudesta ja tasa arvosta.

Pietu (nimimerkki)

#6
Aatteleppa ite!

Hantta (nimimerkki)

Kommentti 5. Monissa muslimi maissa pedofiilia on sallittu ja "kuuluu" uskontoon.

Elias Rintamäki

Hanttu ja muut,

olen kansanne samaa mieltä. Mitä pedofiliaan tulee Islam on paljon sairaampi uskonto kuin katolilaisuus. Kristillisiin arvoihin ei sentään ole sisäänrakennettuna pedofilia, vaan kyseessä on tiettyjen pappien selibaatista johtuva mielenvikaisuus. Mikä pahinta, pedofilialle on Islamissa yleinen hyväksyntä.

Hantta (nimimerkki)

Kommentti 12. Miksi sitten et kirjoittanut juttua Islamista ja muslimimaista joissa kirjoittamasi ongelmat ovat paljon suurempia?

Petsaus (nimimerkki)

Katolinen kirkko kyllä tekee tuhojaan mm. juuri ehkäisyn kieltämisessä.

On todella masentavaa, että katolinen kirkko näyttää jääneen paikoin keskiajalle
nykyaikana.

Pietu (nimimerkki)

#9
Eikös se sinun palvomasi johtajakin kuulu näihin paavin palvojiin?! 8)

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Pietu haluaa Paavin paikalla, oma valtio, oma kirkko, miljardi jäsentä.
Tekemistä on Pohjois-karjalan sitoutumattomana ennen kun siihen pääsee.

ard (nimimerkki)

"Siis, antaako uskonnollinen asema katoliselle kirkolle jonkinlaisen oikeuden pedofiliaan?"

Antaa. Papit ovat JUMALAN, eivät ihmisten palveluksessa. Heidän pomonsa on viimekädessä itse Jumala, kaikkivaltias, joka on aina oikeassa.

Jos papit rikkoisivat esimiehensä määräyksiä uskoisin että kaikkivaltiaalla esimiehellä on keinot rangaista alaisiaan. Ihmiskunnan antamat lait ja määräykset ovat papistolle aina toissijaisia, koska hierarkisesti ihminen on Jumalan alapuolella.

Toki jos Jumala on kieltänyt pedofilian niin sitten papit rikkovat hänen käskyjään. En tunne raamattua niin hyvin että osaisin sanoa kielletäänkö siellä pedofilia vai ei...

iisakki (nimimerkki)

Kuka haastaa? Missä? Millä todisteilla? Minkä maan poliisi tutkii? Ketä syytetään? Ei kannata vaivautua.

ard (nimimerkki)

#22: Väitätkö että katolisen kirkon johto ei usko Jumalaan? Aika kova väite.

Minua häiritsee kaikissa uskontokunnissa sama juttu, välillä noudatetaan uskontokunnan omia lakeja ja taas välillä yhteiskunnan sääntöjä, kummin päin parempi. Ja puhutaan puuta heinää (esim. kondomit vs. aids) kansalaisille "jumalan sanana".

Toisaalta lähes kaikki maapallon ihmiset ovat jonkin sortin uskovaisia - voivatko he kaikki olla väärässä?

Hantta (nimimerkki)

Afrikan ja Euroopan suurin ongema on Afrikanmaissa oleva syntyvyyden valtava määrä ja jos joku yrittää kieltää siellä kondomit niin se on RIKOS.

Vanhat tavat (nimimerkki)

Katolinen kirkko kun taitaa olla maailman rikkain suuryritys, jonka kiinteä omaisuus jo pelkästään kirkkojen muodossa suurkaupungeissa ympäri maailman antaa jotain suuntaa sen vallasta! Kun vielä uskonnoille tyypillisesti rahoista päättää hyvin pieni piiri, lopullista valtaa kai paavi, hallitusten manipulointi on lähinnä selviö!
Kun aikoinaan mormooni kirkon isät myivät Coca-Cola co:n osakkeet, seurauksena kokis muuttui synniksi...
Uskontojen nimissä on kautta maailman sivu suurimmat vääryydet tehty ja näkyy tehdään edelleen! Milloin kukin mitäkin laittomuuksia, hirmutekoja ja hirveyksiä perustelee uskonnolla, mitä suurempi on kannattaja joukko, sitä suurempi on uskon puhdistava voima!
Katolinen kirkko on maksanut pappiensa tekosista satoja miljoonia, luultavasti vielä suurempi summa on kulunut peittelyyn!
Maahamme eivät uskonnot ole levinneet radikaalisti, ehkä paljolti sen vuoksi, että maastamme ei saa uskonnon nimissä kerätyistä rahoista viedä maasta kuin jonkun sata tuhatta! Kun kirkon johtaja omistaa koko kirkon omaisuuden, rahanjaon vallalla voidaan merkittävästi vaikuttaa moniin asioihin...
Mitenkähän lie, miten perinteisen luonnonuskon virallistaminen kävisi, siis tuon väkivallattoman ympäristöä huomioivan uskon herättäminen uuteen nousuun, vaikka melkein kaikki uhrilehdot valloittajat ovatkin hakanneet ja seidat särkeneet, vielä nykypäivinä seitoja nousee syrjäisiin paikkoihin, eikä uskovat itsestään saati uskostaan suurta ääntä pidä!

Falafel (nimimerkki)

Kirjoittaja on turkkilainen kommunisti ja homo. Oliko rumasti sanottu? En ihmettele kyllä yhtään, jos sinusta tulee Suomen presidentti.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Hei, katolinen kirkkohan rules the world...soon!

sitaatti alkaa:

"POPE ENDORSES "WORLD POLITICAL AUTHORITY"

By Cliff Kincaid
July 9, 2009
NewsWithViews.com

Some in the media are calling it just a statement about “economic justice.” But Pope Benedict XVI’s “Charity in Truth” statement, also known as an encyclical, is a radical document that puts the Roman Catholic Church firmly on the side of an emerging world government.

In explicit and direct language, the Pope calls for a “true world political authority” to manage the affairs of the world. At the same time, however, the Pope also warns that such an international order could “produce a dangerous universal power of a tyrannical nature” and must be guarded against somehow.

The New York Times got it right this time, noting the Pope’s call for a world political authority amounted to endorsement of a New World Economic Order, a long-time goal of the old Soviet-sponsored international communist movement. Bloomberg.com highlighted the Pope’s call for a new world order with “teeth.”

The Pope’s shocking endorsement of a “World Political Authority,” which has prophetic implications for some Christians who fear that a global dictatorship will take power in the “last days” of man’s reign on earth, comes shortly after the United Nations Conference on the World Financial and Economic Crisis issued a call for global taxes and more powerful global institutions. U.N. General Assembly President, Miguel D’Escoto, a Communist Catholic Priest, gave a speech at the event calling on the nations of the world to revere “Mother Earth” but concluded with words from the Pope blessing the conference participants.

The controversial Papal statement comes just before a meeting of the G-8 nations and a scheduled meeting between the Pope and President Obama at the Vatican on July 10.

Sounding like Obama himself, Pope Benedict says this new international order can be accomplished through “reform of the United Nations Organization, and likewise of economic institutions and international finance, so that the concept of the family of nations can acquire real teeth.”

The “teeth” may come in adopting the global environmental agenda, which the Pope warmly embraces.

Sounding like Al Gore, the Pope said that one pressing need is “a worldwide redistribution of energy resources, so that countries lacking those resources can have access to them.” He adds that “This responsibility is a global one, for it is concerned not just with energy but with the whole of creation, which must not be bequeathed to future generations depleted of its resources.”

“The Church has a responsibility towards creation and she must assert this responsibility in the public sphere,” he explains.

In a statement that sounds like an endorsement of a new global warming treaty, which will be negotiated at a U.N. conference in December, the Pope says, “The international community has an urgent duty to find institutional means of regulating the exploitation of non-renewable resources, involving poor countries in the process, in order to plan together for the future.”

“The technologically advanced societies can and must lower their domestic energy consumption, either through an evolution in manufacturing methods or through greater ecological sensitivity among their citizens.” he declares.

In terms of how this new “world political authority” should look, the Pope says that it, too, should have “teeth” in the form of “the authority to ensure compliance with its decisions from all parties, and also with the coordinated measures adopted in various international forums.” Pope Benedict declares that “such an authority would need to be universally recognized and to be vested with the effective power to ensure security for all, regard for justice, and respect for rights.”

But the document, which is more than 30,000 words long, is contradictory in that it pretends that a world government can co-exist with freedom and democracy. For example, the statement calls for “a greater degree of international ordering, marked by subsidiarity, for the management of globalization.” The term “subsidiarity” is usually defined as having matters handled by local authorities, not international bureaucrats.

In another example of double-speak, the Pope declares that “Globalization certainly requires authority, insofar as it poses the problem of a global common good that needs to be pursued. This authority, however, must be organized in a subsidiary and stratified way, if it is not to infringe upon freedom and if it is to yield effective results in practice.”

He doesn’t explain how it will be possible for citizens to influence or control this “world political authority” when they are under its bureaucratic control.

In the statement about how the New World Order could turn into a tyranny, the Pope is also contradictory, declaring that “...the principle of subsidiarity is particularly well-suited to managing globalization and directing it towards authentic human development. In order not to produce a dangerous universal power of a tyrannical nature, the governance of globalization must be marked by subsidiarity, articulated into several layers and involving different levels that can work together.”

Against, he doesn’t explain how people on the local or even national levels will be able to resist this tyranny.

In a strong endorsement of foreign aid, the Pope says that “In the search for solutions to the current economic crisis, development aid for poor countries must be considered a valid means of creating wealth for all.”

But there must be more. He says that “...more economically developed nations should do all they can to allocate larger portions of their gross domestic product to development aid, thus respecting the obligations that the international community has undertaken in this regard.”

This statement seems to be an urgent call for fulfilment of the U.N.’s Millennium Development Goals, which involve an estimated $845 billion from the U.S. over a ten-year period.

The Pope goes on to say that the social order should conform to the moral order, but the fact is that on moral issues such as abortion and homosexuality, the agenda of the United Nations is opposed to that of the Catholic Church. Even on capital punishment, there is disagreement. The U.N. opposes it while traditional church teaching (Section 2267 of the Catholic Catechism) allows it in certain cases.

In his statement, the Pope declares that “Some non-governmental Organizations work actively to spread abortion, at times promoting the practice of sterilization in poor countries, in some cases not even informing the women concerned. Moreover, there is reason to suspect that development aid is sometimes linked to specific health-care policies which de facto involve the imposition of strong birth control measures. Further grounds for concern are laws permitting euthanasia as well as pressure from lobby groups, nationally and internationally, in favour of its juridical recognition.”

What he doesn’t mention is that some of these groups operate through and with the support of the United Nations.

© 2009 Cliff Kincaid - All Rights Reserved

E-mail This Page

Sign Up For Free E-Mail Alerts
E-Mails are used strictly for NWVs alerts, not for sale

--------------------------------------------------------------------------------

Cliff Kincaid, a veteran journalist and media critic, Cliff concentrated in journalism and communications at the University of Toledo, where he graduated with a Bachelor of Arts degree.

Cliff has written or co-authored nine books on media and cultural affairs and foreign policy issues. One of Cliff's books, "Global Bondage: The UN Plan to Rule the World" is still awailable.

Cliff has appeared on Hannity & Colmes, The O’Reilly Factor, Crossfire and has been published in the Washington Post, Washington Times, Chronicles, Human Events and Insight.

Web Site: www.AIM.org

E-Mail: cliff.kincaid@aim.org " sitaatti päättyy

kauniille kuulostaa paikoitellen paavin puhe, hyviin tarkoituksiinsa vaan ei voi uskoa. Tulee mieleen lähinnä Musta Paavi.

markku (nimimerkki)

#29
"Tulee mieleen lähinnä Musta Paavi."
Oliko hän sama henkilö kuin Leo Africanus?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

markku ja Timo Anttila, ei kun demoninen sarjakuvahahmo, joka johtaa kirkkoa AD-sarjakuvissa. Kaikki eri mieltä olevat paholaisen pannuun ja loput on pakkotöissä. ;)
Ihmiset on pakkosiirretty kaupunkeihin ja vain lainsuojattomat elävät kaupunkien ulkopuolella.

JUMALA (nimimerkki)

Palataanpas ajassa taakse päin, ja mietitään miten nykyinen katolinen kirkko on sen valta-asemansa saavuttanut. Rooman valtakunnan aikaan katolilaisuus levisi eurooppaan ja täten, myöhemmin koko maailmaan. Toinen vaikuttava asia uskonnon leviämiselle on ristiretket, joilla käännytettiin kristityiksi hyvin monia kansoja. Kolmas asia on lähetystyö, joka on naurettavaa, koska "me" kristityt menemme johonkin päin esim.afrikkaan ja sanomme että, saatte pari kaivoa, ruokaa, kirkon, synnit anteeksi ja vaikka mitä kusetusta. No eihän niillä oikeen ole mitään muuta vaihtoehtoa, kun sanoa olevansa kristittyjä, tai he menettävät edellä annetut hyödyt. NÄILLÄ PERUSTEILLA kristillinen kirkko tulisi haastaa oikeuteen ja lakkauttaa tämä ihmisiä harhaan johtava instituutio.
Tämä instituutio antaa ihmisille käsityksen siitä, että tätä maailmaa hallitsee joku tyyppi pilvien päältä joka näkee jokaisen asian mitä teet. Ja jos et tee niinkuin tämä tyyppi haluaa, hän ei ota sinua taivaaseen, vaan laittaa sut helvettiin.

Toimituksen poiminnat