Punainen Manifesti Koska kansanvalta ei toimi jos kansa ei tiedä

Askel kohti poliisivaltiota

Jokelan ja Kauhajoen massamurhien jälkeen alkoi keskustelu koululaitoksien muuntamiseksi tarkoin vartioiduksi vankileiriksi hälytyslaitteineen ja vartijoineen. Samoin on käynyt nyt Sellon ampuvälikohtauksen jälkeen. Psykopaatit keskustelupalstoilla vaativat jo Suomeen omia Patriot Act-lakeja ja kaikkien käsiaseiden kieltämistä. Ihan niinkuin ne tosissaan uskoisivat valvonnan ja kiellon auttavan kuin marginaalitapauksissa.

Jos valvonta ja kovat rikostuomiot voisivat auttaa Yhdysvallat olisi todennäköisesti maailman turvallisin valtio. Näin ei kuitenkaan ole. Mikään valvontakamera, vartija tai mikä tahansa muu kontrollin väline ei estä henkilöä marssimasta sisään ja ampumasta ihmisiä. Lisääntyvällä valvonalla voidaan vain luoda illuusio turvallisuuden tunteesta ja pakoilla todellista syytä silmittömään väkivaltaan.

Tapauksen johdosta Perussuomalaiset käyttäytyvät kuin kiimaiset nartut, eikä mikään ihme, ulkomaalainen muslimi ampui neljä suomalaista! Heidän kannaltaan harmi, että ihmisiä ei tapettu Allahin nimeen. Ex-Jugoslavian muslimit ovat täysin maallistuneita, eikä tekijällä ollut aikaisempaa rikostaustaa Kosovossa. Reality check: on täysin tyhmää esittää maahanmuuttoa syylliseksi, kun faktat puhuvat sitä vastaan. Kyse oli vain mustasukkaisuudesta mihin kuka tahansa kansallisuudesta riippumatta pystyisi.

Turvallisuutta ei saada kieltämällä käsiaseet ja lisäämällä valvontakameroita. Näitä tekoja voidaan ehkäistä vain pitkäjänteisellä panostuksella syrjätymisen ehkäisemiseen ja mielenterveyspalvelujen parantamiseen. Rahaa riittää rikkaiden veroalennuksiin, mutta sairaat eivät pääse lääkärille, vaan heille työnnetään lääkkeitä. Sattumaa tai ei, ampumatragediat ovat lisääntyneet hyvinvointivaltion purkamisen aikana.

Myyrmäestä, Jokelasta ja Kauhajoesta syytän Suomen valtiota ja hallitusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Silinteri (nimimerkki)

Erinomainen kirjoitus sieltä vasemmalta! Yleensä kovimmat rajoittajat ja kieltäjät löytyvät juuri samalta suunnalta, mukava kuulla järjen ääntä.

Käyttäjän jarisuominen kuva
Jari Suominen

Hyvä kirjoitus.Haluan kuitenkin muistuttaa että maahantulijoiden taustoja olisi syytä selvittää nykyistä tarkemmin.Sotaa käyvistä maista on käsittääkseni helppo tulla Suomeen ja saada uudet, puhtaat paperit vaikka taustalla olisi rikoksia ihmisyyttä vastaan.Olen huolissani tällaisesta.
Sellon tapauksesta en tiedä muuta kuin sen ettei etnisellä taustalla ollut mitään osuutta rikoksiin.

Jukka-Pekka Vasara

Minä taas syytän tekijöitä mutta en olekaan vasemmistoliittolainen.

Kokoomusta äänestävä (nimimerkki)

"Turvallisuutta ei saada kieltämällä käsiaseet ja lisäämällä valvontakameroita. Näitä tekoja voidaan ehkäistä vain pitkäjänteisellä panostuksella syrjätymisen ehkäisemiseen ja mielenterveyspalvelujen parantamiseen."

Jaha! Punavihreät rikollisten puolustelijat alkavat kaivautua esiin koloistaan. Virsi sama kuin ennenkin: Yhteiskunta syyllinen tapahtuviin rikoksiin. Täten yhteiskunnalta on riisuttava kaikki pakkokeinot pois ja veronmaksajien rahoja on alettava syytämään ns. syrjäytymisen estämiseen.

Tämä punavihreiden tahojen esittämä linja on pahinta mahdollista piittaamattomuutta. Annetaan väkivaltarikollisten riehua vapaasti ja samalla syyllistetään ympäröivä yhteiskunta väkivaltarikollisuudesta.

tepi (nimimerkki)

Mites vasemmistoliittolaiset yleensäkin osallistuvat kakun kasvattamiseen? Taitavat olla enemmänkin niitä kakun syöjiä? Eikö se ole moraalitonta? Moraallista olisi korkeintaan kannustaa muita työskentelemään tai yrittämään enemmän ja kovemmin. Syyttäminen, käskeminen ja vaatiminen kuullostaa niin kovin sivistymättömältä, johon ei ainakaan tällainen ahkera ja elämänmyönteinen ihminen voi sortua edes kännipäissään.

Gagarin (nimimerkki)

"Jos valvonta ja kovat rikostuomiot voisivat auttaa Yhdysvallat olisi todennäköisesti maailman turvallisin valtio."
-------------------------------------------------------------

Toisaalta juuri Yhdysvalloissa on hyvin helppo hankkia käsiaseita.

Seppo (nimimerkki)

Mustasukkaisuus pitäsi kriminalisoida.

Elias Rintamäki

4#

En missään nimessä puolusta näitä tekoja, mutta näiden hirmutekojen taustalla oli masennus ja muut mielenterveysongelmat. Voit ihan rauhassa kannattaa kovempia rikostuomioita, aselakien tiukentamista ja turvatoimien lisäämistä, niiden toimivuudesta en vain menisi takuuseen.

Timo (nimimerkki)
Silinteri (nimimerkki)

Vai pitäisikö "hyvinvointivaltion" mielenterveyshoitojärjestelmiä parantaa oikeasti? Kaikkien tapahtumien todelliset syylliset ovat kuolleet mutta jotain pitäisi tehdä, ettei vastaavia tapahdu enää uudestaan. Tässä Hyvinvointivaltio(tm) astuu kuvaan.

Edwin (nimimerkki)

"Täten yhteiskunnalta on riisuttava kaikki pakkokeinot pois ja veronmaksajien rahoja on alettava syytämään ns. syrjäytymisen estämiseen."

Osuit asian ytimeen!

Tässä tiivistyy 'Kokoomusta äänestävän' ideologia:

http://www.youtube.com/watch?v=MHdHTyrOgPI

Silinteri (nimimerkki)

11:
Keskeltä puhetta leikattu yksittäinen lause saadaan kyllä kuulostamaan ihan miltä tahansa.

Anna-Leena Nieminen

Ermin Zec

Kirjoitit:

"Ex-Jugoslavian muslimit ovat täysin maallistuneita, eikä tekijällä ollut aikaisempaa rikostaustaa Kosovossa."

Missä näin sanotaan? Tiesitkö että aikaisempaa rikostaustaa tekijällä oli Suomessa ollessaan ja silti häntä ei karkotettu maasta? Ja 5 viatonta ihmistä maksoi siitä hengellään...

Pekuchka (nimimerkki)

Tuli juuri meili USA:sta;

I just read about someone who killed five people then himself at the Sello
shopping center in Espoo. You guys are starting to act like Americans. We have
decided it is too dangerous to go to Finland now. We are just going to visit
safe places like Detroit, Miami, San Antonio, New York and Washington.

Yki (nimimerkki)

Täyttä paskaa. Jos useisiin rikoksiin suomessa syyllistynyt ulkomaalainen olisi karkoitettu, ei rikoksia olisi tapahtunut ainakaan täällä. Syyllisiä ovat velvollisuutensa laiminlyöneet viranomaiset ja heidät olisi pistettävä edesvastuuseen. Toissijaisesti vastuussa ovat täysin virheellisen maahanmuuttopolitiikan tukijat, joiden ansiosta maahamme saapuu huomattavassa määrin varsin kyseenalaista ainesta perusteettomin motiivein ja jopa suoranaisin valhein. On käsittämätöntä, että on olemassa tällaista osin kansainväliseen rikollisuuteen tuketuvaa toimintaa kannattavia idiootteja.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

"Lisääntyvällä valvonalla voidaan vain luoda illuusio turvallisuuden tunteesta ja pakoilla todellista syytä silmittömään väkivaltaan."

Tästä olen täysin samaa mieltä.

"Tapauksen johdosta Perussuomalaiset käyttäytyvät kuin kiimaiset nartut"

Mutta tässä käyttäisin enemminkin vertausta sen kiiman tuloksena syntyneitä poikasiaan puolustavaan naaraaseen (tai urokseen).

"Rahaa riittää rikkaiden veroalennuksiin"

Muotoseikka, mutta minusta silti korjaamisen arvoinen. Ei nimittäin voida sanoa, että riittää veronalennuksiin. Rahan voidaan sanoa riittävän, jos sitä on jollakin henkilöllä tai taholla tarpeeksi johonkin hankintaan (ja vastaavasti ei riittävän, jos sitä ei ole tarpeeksi). Valtiolla ei kuitenkaan vielä ole veronalennuksen määrää vastaavaa rahaa kassaholvissaan, vaan veronalennuksissa puhutaan siitä, että joskus tulevaisuudessa otetaan (verotetaan) hieman vähemmän. Veronalennus ei ole tulonsiirto, vaan sen vastakohta: ei siirretäkään ihan niin paljoa tuloja valtiolle.

Hantta (nimimerkki)

"Valvontakamerat ei estä rikoksentekijää", totta, mutta niiden avulla on ainakin paremmat mahdollisuudet saada tekijä kiinni, eli mitä pahaa niissä on? ps. Poliisin tiedoitustilaisuudessa oli hiukan "komiikkaa" kuin poliisi sanoi että albaani "tuvapaikanhakia" oli viettänyt Suomessa normaalia ja tavallista elämää, hiukan myöhemmin hän luetteli kaverin pitkän rikosrekisterin Suomessa.

Dari-anne Suomalainen

Lähestymiskielto.

Syyllistyikö poliisi laiminlyöntiin, koska ei pidättänyt miestä aikaisemmin, hänhän oli rikkonut lähestymiskieltoa.

Lähestymiskielto tarkoittaa että henkilön hengen, terveyden ja vapauden tai rauhan suojaamiseksi voidaan jotakuta toista kieltää ottamasta yhteyttä häneen.

Lähestymiskiellon rikkominen on rangaistava teko, virallisen syytteen alainen rikos.

Trapetsi (nimimerkki)

Suomessa levisi 1960-70 luvun stallarivuosina kielteinen asenne kaikkia hyviä tapoja kohtaan, niitä pidettiin porvarillisina ja ne piti karsia.

Solidaarisuudesta paasattiin, mutta omassa maassa heikoilla olleita ja paljon kärsineitä sotaveteraaneja, orpoja, evakkoja , sotalapsia jne.. pilkattiin ja heille sai pottuilla.

Ns. vapaa-kasvatus levisi, opettajille alkoi saada lärviä ja vanhemmille ihmisille haistatella. Auktoriteetit piti kaataa. Jossain määrin syystäkin, mutta siinä mentiin överiksi.Alkoholin käyttöä suosittiin ja siinä jäivät lapset kasvamaan kuka mitenkin. Asiaan kuului kristinuskon väheksyminen taantumuksellisena, jolloin sen hyvät elementit,välittäminen ja toisen ihmisen kunnioitus, heitettiin romukoppaan.

En ole koskaan ymmärtänyt, kuinka lähimmäisistä huolehtiminen, vaikeassa tilanteessa olevien auttaminen ja yhteisöllisyys olisivat taantumuksellisia. Ne ovat toki ikiaikaisia yhteisöpelisääntöjä, mutta tänä päivänä raikkaita, kuin lähde erämaassa.

Mediatietojen mukaan sekä Jokelan, että Kauhajoen ampujat olivat ateisteja.
(Korjatkaa, jos muistan väärin). En toki kiellä, etteikö kirkoillakin olisi ongelmansa, mutta paljon kristillisyydessä on myös hyvää ydintä jäljellä.

Nykyisin meillä ovat huostaanotot rajusti lisääntyneet. Yhä useampi lapsi jää vaille hoivaa vanhempien päihteiden käytön, avioerojen ja huoltajuusriitojen takia. Natiaiset haistattelevat ikäihmisille ja "v****u alka olla suomenkieken yleisin sana.

Yhä pienemmät pannaan päiväkotiin, vaikka vanhemmat olisivat kotona. Mitään arvoa ei anneta lastenpsykiatrisille todisteille, joissa tiedetään, että pieni lapsi kokee hylkäämisenä liian pitkän eron äidistä.

Hylkäämiskokemus on elämän kamalimpia asioita lapselle. Siitä jää myös biologinen tallenne aivoihin. Sitten elämässä joskus voi tulla "avain- lukkoon" kokemus. Kun joku hylkää, koko padottu epätoivo ja hätä purkautuu esim. väkivaltana. Koteloitunut viha on se pahin viha. Terapiassa näitä traumoja puretaan mm. opettelemalla vihan hallintaa.

Maailman pahimmat diktaattorit ovat kokeneet lapsena brutaalia väkivaltaa mm. Hitler, Stalin, Ceaucescu ja Saddam Hussein. Jos tällainen lapsi on älykäs ja pääsee johonkin merkittävään asemaan, voi jälki olla kauhea. Psykiatrit sanovat, että ihminen lavastaa aikuisena lapsuutensa näyttämön. Näyttelijät vain vaihtuvat. Tavalliset "talliais-narsistit" sitten tekevät näitä vihatekoja pienemmissä puitteissa. Vaikea tausta ei kuitenkaan oikeuta surmatekoihin.

Yhteisön voi vastuuttaa siltä osin, että sallimme edelleen nujertamisen kotikiusaamisena, koulukiusaamisena,työpaikkakiusaamisena ja yhteisöhäiriköintinä ja myös viranomaiskiusaamisena, joissa heikon on vaikea saada oikeutta.Jos käyttäydytään ihmisiksi, ei valvontakameroita ja valvontaa tarvitse lisätä.

Meillä hoetaan sitä yhteisöllisyyttä, mutta tehdään yhä uusia ratkaisuja, jolla yhteisyys murenee. Kauppojen sunnuntaiaukiolo on yksi näitä ratkaisuja. Yhä vähemmän perheet voivat kohdata yhdessä ja yhä usemman on oltava töissä ilman viikonloppuja paitsi kaupassa, niin päiväkodeissa ja liikenteessä myös. Yhä vaikeampa on järjestää mm. suvun tai ystävien kohtaamisia yhdessä tai matkustaa yhdessä.

Päättävä eliitti ei halua kuitenkaan olla viikonloppuna töissä, vaan menee sinne perintömökille ja vaatii, että heitä on jonkun pienipalkkaisen palveltava kaupassa viikonloppuna, jotta he saavat bensaa ja ruokaa ja viimeiset tarjoukset pyhänä ja arkena.

Vihervasemmisto on ajanut lait myös sellaisiksi, ettei kukaan puutu mihinkään, koska uhri syyllistetään, ei tekijä. Kun puolisoni työyhteisäössä eräs työntekijä otti kiinni nuoren, joka oli rikkomassa työmaan sähkökoppia, haastoivat nuoren vanhenmmat tuon TYÖNTEKIJÄN oikeuteen!

Valvontaa on pakko lisätä, kun ihmiset rikkovat yhteisön pelisääntöjä mennen tullen. Sitä tasan tarkkaan saa, mitä on tilattu.

Mitä taas tuohon surmajuttuun tulee, niin tosiasia on, että tekijä oli ulkomaalainen ja Suomi oli antanut hänelle turvaa ja työtäkin. Hänellä oli toistuva rikostausta. Se on fakta, eikä se siitä muutu. Suomen viranomaiset ovat olleet mielestäni lepsuja, kun sallivat ulkomaisen rikoksenuusijan oleilla maassa. Jokainen, joka tekee rikoksia ennen kansalaisuuden saamista, pitäisi lähettää kotimaahansa.Sitäpaitsi Kosovossa on nyt rauha.

PS: En ole minkään puolueen jäsen.

Käyttäjän jarisuominen kuva
Jari Suominen

4.Kokomusta äänestäjä:"Jaha! Punavihreät rikollisten puolustelijat alkavat kaivautua esiin koloistaan. Virsi sama kuin ennenkin: Yhteiskunta syyllinen tapahtuviin rikoksiin. Täten yhteiskunnalta on riisuttava kaikki pakkokeinot pois ja veronmaksajien rahoja on alettava syytämään ns. syrjäytymisen estämiseen.

Tämä punavihreiden tahojen esittämä linja on pahinta mahdollista piittaamattomuutta. Annetaan väkivaltarikollisten riehua vapaasti ja samalla syyllistetään ympäröivä yhteiskunta väkivaltarikollisuudesta. "

Ensinnäkin.Täällä tai missään muuallakaan en ole tavannut punavihreää joka häpeäisi aatettaan niin paljon että piiloutuisi koloon tai nimimerkin suojiin kuten "Kokoomusta äänestävä"

Toiseksi.Yhteiskunnan tasa-arvoistuminen ja tuloerojen pienentyminen samoin kuin hyvät terveys-ja sosiaalipalvelut ovat tutkitusti tehokas keino yhteiskunnan ongelmien torjumisessa.Ollaan hiekkalaatikkotasolla jos ei ymmärretä oikeudenmukaisuuden tärkeyttä.Tuo kommentin 11 videoleike on ihan täyttä faktaa.Kokoomus elää itsekkyydellä ja häikäilemättömällä piittaamattomuudella yhteiskunnasta, jonka varoja he mielellään kuitenkin siirtävät omilleen ja yksityistävät kaiken mikä irti lähtee.Halveksin tällaista.

Dari-anne Suomalainen

Miesten mustasukkaisuuteen ja omistushaluun ei mikään politiikka voi vaikuttaa,
saati mielenterveyspalvelut, enempää kuin sosiaalitäditkään.

Lähestymiskiellot eivät auta, koska kukaan ei valvo. Lähestymiskielto on pelkkää kosmetiikkaa.
Liian monet naiset ovat menettäneet henkensä ja lapset äitinsä.

Miesten hulluus mustasukkaisuudessa ei ole pelkästään muslimien ominaisuus, suomalaiset miehet ovat erittäin kunnostauneita perheväkivallassa.
Kun uhkailu kohdistuu naiseen, poliisi naureskele yleensä koko tarinoille, koska
perheväkivalta on niin yleistä.

Karkottaja (nimimerkki)

Mutta kyseisellä henkilöllä oli taustallaan useita Suomessa tehtyjä rikoksia. On kumma, ettei hänen kaltaisiaan karkoiteta...

Käyttäjän jarisuominen kuva
Jari Suominen

19."Vihervasemmisto on ajanut lait myös sellaisiksi, ettei kukaan puutu mihinkään, koska uhri syyllistetään, ei tekijä. Kun puolisoni työyhteisäössä eräs työntekijä otti kiinni nuoren, joka oli rikkomassa työmaan sähkökoppia, haastoivat nuoren vanhenmmat tuon TYÖNTEKIJÄN oikeuteen!

Valvontaa on pakko lisätä, kun ihmiset rikkovat yhteisön pelisääntöjä mennen tullen. Sitä tasan tarkkaan saa, mitä on tilattu.

Mitä taas tuohon surmajuttuun tulee, niin tosiasia on, että tekijä oli ulkomaalainen ja Suomi oli antanut hänelle turvaa ja työtäkin. Hänellä oli toistuva rikostausta. Se on fakta, eikä se siitä muutu. Suomen viranomaiset ovat olleet mielestäni lepsuja, kun sallivat ulkomaisen rikoksenuusijan oleilla maassa. Jokainen, joka tekee rikoksia ennen kansalaisuuden saamista, pitäisi lähettää kotimaahansa.Sitäpaitsi Kosovossa on nyt rauha.

PS: En ole minkään puolueen jäsen. "

Se ettet ole minkään puolueen jäsen ei todellakaan tee sinusta parempaa ihmistä.Päin vastoin, on ikävää ettei kaltaisesi hienoja ajatuksia omaava henkilö ole mukana politiikassa-siellä on liian vähän fiksuja kuten jokainen on huomannut.
Mitä tulee tuohon kuvaamaasi esimerkkiin ei vihervasemmistoa voi tästä pistää tilille.Kysymyshän on ilmiselvästä ahneudesta ja itsekkyydestä, uusliberalistisesta maksimaalisen edun tavoittelusta keinoja kaihtamatta.Vasemmistosta tällaiseen syyllistyvät vain ne jotka ajavat omaa etuaan ratsastaen vasemmistolaisuudella.Kysymys on siis vasemmistolaisuuden törkeästä hyväksikäytöstä, aivan samoin kuin esimerkiksi 1970-luvulla, jolloin tehtaat varastettiin tyhjiksi työntekijöiden toimesta-nythän firmoja ja yhteiskunnankin omaisuutta kavaltavat isokenkäiset, työntekijöillä ei siihen enää ole mahdollisuutta.
Vasemmistolaisiin periaatteisiin on aina kuulunut oikeudenmukaisuuden vaatimus, monelle se ei koske heitä itseään , vain muita.
Punavihreys on jotakin uutta.Se syntyy parhaillaan euroopanlaajuisesti ja Suomessa sitä synnyttää Vasemmistoliitto joka jatkuvasti pyrkii uudistumaan ja karsimaan ei-toivottuja ilmiöitä, kuten em epäoikeudenmukaisuutta.Henkilökohtaisesti vastustan sitä että politiikkaa tehdään toisten kustannuksella, toiseuksien avulla.Kenenkään oikeuksia ei saa polkea on lähtökohtani.Oman edun ajamiseen tähtäävä politiikka merkitsee aina jonkun oikeuksien polkemista.Kokoomuksen harjoittama, ahneuteen perustuva politiikka on samaa juurta kuin stalinistinen ainoan oikean totuuden oppi.
Punavihreys on uusi aate ja uskon sen lyövän itsensä läpi juuri oikeudenmukaisuutensa ansiosta.Meidän olisi syytä tarkastella ilmiöitä kiihkottomasti ja ymmärtää niiden eri funktiot, kenelle on hyötyä työttömyydestä, köyhyydestä, sairauksista joita ei hoideta kunnolla, luokkajaon synnyttämisestä, varastamisesta ja valehtelusta, kansankiihotuksesta mielikuvilla ym ym.Vain asioiden kokonaisvaltainen käsittely tekee mahdolliseksi epäkohtien korjaamisen ja heikomman tukemisen tämän pyrkiessä parantamaan omaa tilannettaan.
Suomi ei tule toimeen jos miljoona kansalaista on syrjäytetty, heistä tehty epäkelpoja.Tarvitsemme kaikkien kansalaisten panosta yhteiskunnassa.
Puhut kristillisyydestä ja mitä hyvää se on saanut aikaan.Väitän että nykyinen Vasemmistoliitto on uskonnonvapautta aidosti toteuttava ja uskovia tai muitakaan syrjimätön liike.Tervetuloa mukaan :).Samoin kaikki muutkin jotka luopuvat rotuerotteluajattelusta ovat tervetulleita, mutta ne ihmiset, jotka asettavat itsensä "hyvien" joukkoon ja tämän vastapainoksi luovat mielikuvia "huonoista" joutvat varmaankin jatkamaan korpivaellustaan ilman tovereita.
Lisätietoja:www.vasemmisto.fi

Rauhan asialla (nimimerkki)

Kokoomus ja Vasemmistoliitto = samaa paskaa

epähenkilö (nimimerkki)

Onkohan tällä blokkaajalla tekijänoikeus käyttämäänsä kuvaan?
Epäilen että ei ole.
Jututkin on suoraan kuin hallituksessa käsikirjoitettuja.

Anna-Leena Nieminen

23 Jari Suominen

Totta on että Trapetsilla on hienoja ajatuksia kommentissaan 19 (ja muissakin kommenteissaan)

Kirjoitit:

"Mitä tulee tuohon kuvaamaasi esimerkkiin ei vihervasemmistoa voi tästä pistää tilille.Kysymyshän on ilmiselvästä ahneudesta ja itsekkyydestä, uusliberalistisesta maksimaalisen edun tavoittelusta keinoja kaihtamatta.

Oman edun ajamiseen tähtäävä politiikka merkitsee aina jonkun oikeuksien polkemista.Kokoomuksen harjoittama, ahneuteen perustuva politiikka on samaa juurta kuin stalinistinen ainoan oikean totuuden oppi."

Vasemmistoliitto itse syyllistyy ahneuteen ja itsekkyyteen maksimaalisia etuja tavoitellessaan esim. sillä kun suosii päivähoitoa ja mahdollisten vastaväitteiden takia kerron että olen aikoinaan ottanut yhteyttä Vasemmistoliittoon(myös muihin puolueisiin) tässä päivähoitokysymyksessä. Vasemmistoliiton puoluesihteeriltä ja tiedottajalta tulivat erittäin tylyt(myös tyylillisesti) vastaukset, he suhtautuivat vähätellen ja ymmärtämättömästi näkemykseeni miksi mielestäni päivähoito on tarpeetonta ja haitallista ja kertoivat päivähoidon(varhaiskasvatuksen) olevan hyväksi lapselle(?!)

Kokoomusta äänestävä (nimimerkki)

20#

Suomiminen näköjään alkaa uhota, kun ei pysty tunnustamaan punavihreän politiikan ilmeistä haaksirikkoa. Jäljelle jääneistä savuavista raunioista sitten aitoon kommunistien tapaan syytetäänkin porvareita. Vasemmistoliitto itse oli mukana Lipposen kahdessa sosiaaliturvaa leikanneissa hallituksissa. Vasureille taisivat tuolloin ministeriviinat maistua enemmän kuin köyhien asioiden ajaminen.

Hauskoja veikkoja nämä Vasurit!!!

Käyttäjän esaolkoniemi kuva
Esa Olkoniemi

Työttömyyden poistolla saadaan turvallisuus tosi korkealle.

Naama (nimimerkki)

#21: "Miesten hulluus mustasukkaisuudessa ei ole pelkästään muslimien ominaisuus, suomalaiset miehet ovat erittäin kunnostauneita perheväkivallassa."

Jaa. Käsittääkseni myös suomalaiset naiset, jopa nuoret tytötkin, ovat varsin kunnostautuneet tällä "hulluuden" ja väkivallan saralla - ja siitä alkaa pikkuhiljaa olla tutkittua tietoakin: http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_paaj...

Perhe-elämän väkivaltatilastoissa näkyy sukupuolten kitkeränsuloinen mutta välillä raa'aksi äityvä taistelu määräysvallasta ja tasa-arvoisuudesta rujolla tavalla; kolikon kirkkaampi puoli on yhteinen ja tasavertainen kumppanuus ja jaettu vastuu niin perhe-elämässä, talousasioissa ja koko yhteiskunnassa.

Minusta suomalaiset miehet eivät ole sen hullumpia kuin naisetkaan - ja muistetaanpa vielä sekin että suomalaismiehet(kin) ovat (yleensä) suomalaisten äitien lapsia.

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

"Turvallisuutta ei saada kieltämällä käsiaseet"

Ei todellakaan. Vasta, kun sellainen on jokaisella, siis aseistettu kansa, voi ajatella.
Kun kysymys ei ole poliittinen, sanovat porvarit, on asia helppo järjestää.

kullervojoensuu (nimimerkki)

# 7 ei ollut mustasukkaisuus...lähestymis kieltotavarataloon

Käyttäjän jarisuominen kuva
Jari Suominen

Anna-Leena #26:"Vasemmistoliitto itse syyllistyy ahneuteen ja itsekkyyteen maksimaalisia etuja tavoitellessaan esim. sillä kun suosii päivähoitoa ja mahdollisten vastaväitteiden takia kerron että olen aikoinaan ottanut yhteyttä Vasemmistoliittoon(myös muihin puolueisiin) tässä päivähoitokysymyksessä. Vasemmistoliiton puoluesihteeriltä ja tiedottajalta tulivat erittäin tylyt(myös tyylillisesti) vastaukset, he suhtautuivat vähätellen ja ymmärtämättömästi näkemykseeni miksi mielestäni päivähoito on tarpeetonta ja haitallista ja kertoivat päivähoidon(varhaiskasvatuksen) olevan hyväksi lapselle(?!) "
Outo ajatus että päivähoidon vaatiminen olisi ahneutta ja itsekkyyttä.Mielestäni sinä olet vanhanaikainen.Kaipaat ehkä maailmaa jossa naiset ovat kotona hoitamassa lapsia ja saavat sitten mieheltään rahaa jos saavat?
Olen itse kasvanut perheessä jossa isä kuoli hyvin nuorena jättäen kuusi alaikäistä lasta ja velkaisen talon äidille.Isoäiti hoiti meitä lapsia, päivähoitoa ei silloin vielä ollut.Isoäiti oli kansaneläkkeellä.Hänen ikäluokkansa naiset eivät käyneet palkkatöissä eikä työeläkkeitä edes ollut.
Nuorempana ajattelin että oli hyvä näin ja suhtauduin varauksellisesti päivähoitoon, mutta kun aloin ymmärtää että päivähoito on suorassa yhteydessä naisten tasa-arvon kanssa muutin kantaani.Olen feministimies ja annan naisille samat oikeudet kuin itselleni-myös oikeuden työuraan, pappisvirkaan, poliittiseen vaikuttamiseen;kaikkeen mihin miehilläkin on oikeus.
Myös varhaiskasvatuksen tulokset saavat minut hyvälle mielelle kun näen kohteliaita ja pelottomia lapsia jotka ovat saaneet sivistystä pienestä pitäen.He osaavat ottaa toiset huomioon, toimia ryhmässä, sietävät erilaisuutta.Uskon varhaiskasvatuksen olevan kaiken siihen panostetun arvoista.
Uskon myös vaihtoehtojen runsauden olevan meidän kaikkien etu ja arvostan perhepäivähoitajien työtä.Kuitenkin päivähoidon runkona täytyy olla yhdessä ylläpitämämme kunnallinen järjestelmä jotta demokraattinen valvonta toteutuisi.
Olen siis yhtä nuiva kuin muutkin vasemmistoliittolaiset jos tavoitteenasi on kunnallisen päivähoidon alasajo, kuten ymmärsin.

Simo Mäkelä, Kankaanpää (nimimerkki)

Eikö syrjäytyneitä ole ehkäisty jo vuosikymmenet. Eikä Prisman tappaja ollut kaikesta päätellen edes syrjäytynyt. Ja syrjäytyneitä tulee aina olemaan. Jos raaka väkivalta johtuu heistä, ei se siis tule loppumaan. Joten tarvitaan muitakin keinoja, kuin "syrjäytymisen ehkäisy". Ehkä tarvitaan konkreettisisa keinoja, millä näitä syrjäytyneitä voidaan ehkäistä tekemästä kolttosiaan.

Simo Mäkelä, Kankaanpää (nimimerkki)

Ermin Zec, syytäkö edes miltään osin Matti Saarta, Auvista koulusurmista? Minä syytän ennen kaikkea heitä.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Hyvää vuotta blogiigi ja Sinulle!

Anna-Leena Nieminen

32 Jari Suominen

Oletpas sinä ennakkoluuloinen kun väität että olisin sitä mieltä että vain äidit hoitaisivat lasta, kirjoitan blogissani Tarpeeton päivähoito että molemmilla vanhemmilla on vastuu lapsensa hoidosta ja he voisivat tai oikeastaan heidän pitäisi hoitaa lastansa vuorotellen. (Tämän ko. blogikirjoituksen lähetin Vasemmistoliittoon)

Tässä linkki blogiini: http://annaleena.blogit.uusisuomi.fi/2009/08/27/ta...

Päivähoidolla ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa koska ei se ole mitään todellista tasa-arvoa kun lapset sysätään vieraan hoitoon/laitoshoitoon.

Et puhunut mitään kotihoidontuesta, sitä voitaisiin parantaa, laittaa niitä varoja siihen mitä nyt syydetään päivähoitoon eli siihen että lapset ja vanhemmat erotetaan toisistaan...

Kirjoitit:
"kohteliaita ja pelottomia lapsia jotka ovat saaneet sivistystä pienestä pitäen"

Kylläpäs sinulla on ihanteellinen käsitys päivähoidosta...etkö tiedä meluhaitoista, stressin aiheuttamista sairauksista ja kiusaamisista ym. haitoista mitään?

MURSU (nimimerkki)

Milloin alkaa valjeta ihan yksinkertainen asia, vieraissa, varsinkin kaukomaiden kulttuureissa on asioita jotka meille ovat vieraita ja käsittämättömiäkin. Vaikkapa jokin "kunnia asia/loukkaus" voi olla aivan jollain muulla käsitetasolla kuin mitä meidän kulttuurissamme. Noissa kulttuureissa myös on aivan valtiollisesti (Islam maat) hyväksyttyjä brutaaleja rankaisukeinoja.

Kuta enemmän me harrastamme tätä "kulttuuririkkkauksien" maahantuontia, sitä enemmän on tulemme olemaan vastakkain näiden käsite-erojen kanssa ja niiden aikaansaamien ongelmien kanssa.
Tältä pohjalta analysoiden asiaa ei auta edes mitkään aselait, koska :

a) nämä jutut voi toteuttaa millä tahansa teräaseella joka ei edes ole "ase",
b) noita aseita nyt liikkuu maailmalla tarpeeksi vaikka mitä kieltoja olisi
c) ase voi olla myös räjähde, eli ei vain ampuma tai teräase

-Kysymys onkin: onko murha/tappo jotenkin "siistimpää" ,vähäisempää jos mitään ei "pamahda",

-Jos joku tekee saman, 5 murhaa, kuristaen vyön kanssa niin kielletäänkö vyöt "kauheutena", ratkeaako ongelma sillä?

Moni sanoo varmasti että onhan näitä "puukko ja muita junkkareita" ollut Suomessa aina, kyllä jossain määrin, mutta:
-uusi asia on tuo "kulttuurikäsitteiden" erot, ihan jo valtiollisella tasolla hyväksytään rankaisukeinoja jotka ovat meille käsittämättömiä hyväksyä, puhumattakaan yksilötason käsitteellisyyksistä toteuttaa "oikeutettua hyvitystä/omaa rankaisua"
-näihin "kultturikäsitteisiin" ei auta psykiatrinen hoito, kuten meillä ymmärrettäisiin että ihminen on "sairas", noilla kulttuurikäsitteillä kyseessä ei välttämättä ole "sairaus", vaan "ymmärrettävä syy".

Minusta pitäisi vakavasti nyt harkita mistä kultuureista ja miten paljon ainakaan kerrallaan maahamme tuodaan täysin eriävää vierasperäistä väestöä, niin että aikaa ja resursseja vaativaa sopeuttamista yhteiskuntamme tapoihin ja käsitteisiin kyettäisiin käytännöntasolla toteuttaa.
Jos tätä ei ymmärretä valtion toimissa,(maahanmuutto pölitiikassa) niin ongelmia on yhä lisääntyvästi tiedossa.

marko (nimimerkki)

Uudenvuoden ikävään aiheeseen sen verran että

-AINA KUN JOKU AMPUU JONKUN, HALLITUKSEN MIELESTÄ SYY ON PYSSYN!

TODELLISUUDESSA KORRUPTOITUNUT VIRKAKONEISTO PELKÄÄ KANSAA JA HALUAA SILTÄ ASEET POIS!

SYYTÄ ONKIN SILLÄ Aloitamme 1.2 2009 ympärivuorokautisen mielenosoituksen EDUSKUNTATALON edessä syömälakon vauhdittamana!

(seuraava täysistunto 2.2)

Tulemme vaatimaan hallitukselta suullisen ja kirjallisen selvityksen 100 000 000 000 000 asiaan joihin he ovat jo vuosikymeniä jättäneet vastaamatta.

Sinne voi tulle jokainen jolla on jotain kysymyksiä Suomen johtajille!

Olemme siellä kunnes jokainen vastaus on saatu.

Meitä on jo laaja joukko ja tulemme levittämään tietoa ympäriinsä. Minä tuon asuntovaunun paikalle ja asun siellä kyltteineni ja juon vettä kunnes he tulevat vastaamaan, siellä on joka ilta mielenkiintoisia ihmisiä asioineen pohtimassa Suomen tulevaisuutta ja mennyttä ja mieltään osoittamassa
NYKYISTÄ HALLITUSTA VASTAAN!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"
EU:n presidentti Herman Van Rompuy kertoi viime vuoden marraskuussa seuraavaa:

"2009 is also the first year of global governance, with the establishment of the G20 in the middle of the financial crisis. The climate conference in Copenhagen is another step towards the global management of our planet."

http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM&feature...

Maailman kauppajärjestön, WTO:n pääjohtajan Pascal Lamy (melkoisen vaikutusvaltainen mies siis hänkin) kertoi tässä joku aika sitten, miten Euroopan Unioni on globaalin hallinnon testauslaboratorio.

Lamy sees need for “right global governance” to meet global challenges

"Global challenges need global solutions and these can only come with the right global governance which today, 20 years later, remains too weak," he said.

"The global economic crisis... has accelerated towards a sort of new architecture of global governance which I called a triangle of coherence," he said.

Conclusion

Ladies and gentlemen…
…the European Union remains the laboratory of international governance — the place where the new technological frontier of international governance is being tested."

http://www.wto.org/english/news_e/sppl_e/sppl142_e...

Euroopan Unioni, sen enempää kuin Afrikan Unionikaan eivät ole lopullisia byrokraattisia toimielimiä, vaan tarkoitus on perustaa lopulta yksi globaali hallinto, joka kattaa koko maailman.

Käynnissä oleva euroopan maiden monikulttuuristaminen on täysin tietoista kansainvälisen eliitin politiikkaa, jonka tarkoituksena on aiheuttaa kansallisvaltioiden sisällä kulttuurillista ja uskonnollista eripuraa perinteisellä hajoita ja hallitse -politiikalla.

Kun kulttuurillinen sekametelisoppa on edennyt riittävän laajalle, juurtunut lähtemättömästi kansallisvaltioiden maaperään, sekä muhinut käymispisteeseen asti, ylikansallinen eliitti tulee tekemään seuraavan siirtonsa kansallisvaltioiden suverenisuuden poistamiseksi.

Rauhaa ja rakkautta, globaalia harmoniaa (totalitarismia?) ja globaalien (huom. keinotekoisten!) ongelmien ratkaisemista yhden global governancen alaisuudessa.

Toki tuohon pisteeseen on vielä joitain kymmeniä vuosia aikaa, mutta mikäli ymmärrät eliitin todelliset tarkoitusperät ja tavoiteet, ymmärrät huomattavasti paremmin sekä kotimaista, että kansainvälistä politiikkaa. (Mm. ilmu-uskonnon hypetys valtamediassa.)

Rooman klubin USA:n osaston johtaja Francesco Stipo tiivistää eliitin tavoitteet erittäin selkeästi ja ytimekkäästi yhteen lauseeseen:

Author Francesco Stipo to Present Book "World Federalist Manifesto" at the National Press Club

"Francesco Stipo, Ph.D. Director of the USA Club of Rome, will present his book "World Federalist Manifesto. Guide to Political Globalization" in a Luncheon at the National Press Club in Washington D.C.

The author adds that "a world government is the only solution to world problems, such as climate change and the global economic crisis."

http://www.mmdnewswire.com/francesco-stipo-6231.html

Stipo kertoo siis miten maailmanhallitus on aino ratkaisu maailmanlaajuisiin ongelmiin, kuten ilmastonmuutos (vrt. valtamedian hypettämä ilmu-uskonto) ja kansainvälinen talouskriisi, jota mm. Sauli Niinistö epäili laitetun tarkoituksella alulle Wall Streetiltä.

Kun tämä talouskriisi on aikanaan ohi, paluuta entiseen ei enää ole. Maailma muuttuu pysyvästi ja se muuttuu juuri siihen suuntaan kuin eliitti sen haluaa muuttuvan.

Omat kansallistason poliitikkomme ja virkamiehemme tuskin ymmärtävät mitä heidän ajamansa politiikka tekee maallemme nyt ja tulevaisuudessa.

Kieli karvan verran kansainvälisen eliitin aunuksen pohjoispuolella takaa hyvän ja ennenkaikkea vakaan valtiollisen aseman, loistavat tulot sekä mahdollisen hyvän eläkeviran EU:n huippupalkatussa organisaatiossa.

Monikulttuuristaminen kun voidaan aina laittaa naama peruslukemilla liituraita- jakkupukuun sonnustautuneena väestön ikääntymisen ja työvoimapulan piikkiin."

puheenvuoro Kauppalehden keskustelupalstalta.

Poliisivaltiota kohti on suunta, jos ihmiset eivät herää. Lapsistanne ja lapsenlapsistanne on kysymys!

Toimituksen poiminnat