Punainen Manifesti Koska kansanvalta ei toimi jos kansa ei tiedä

Psykopaatit Arkadianmäellä ovat humalassa vallasta

Tänään nähtiin taas eduskunnan mädäntyneisyys puhemiehen äänestyksen yhteydessä. Kansanedustajat joiden palkoissa on jo ennestään liikaa nollia ryhtyivät lapselliseen kapinaan. Sauli Niinistö sai vain 89 äänistä kun edustajia on 200 ja mitä ilmeisemmin protestin takana ovat olleet vahvasti demarit ja kepu. Historiallinen vaalitulos on jonkinasteinen skandaali eduskunassa, etenkin kun hallituspuolueetkin ovat keskenään konfliktissa. Kritiikki ei kuitenkaan kohdistunut Kokoomukseen puolueena, vaan Sauli Niinistöön henkilönä.

Kansanedustajat saavat jo nyt palkkaa 5000-6000€ per kuukausi samaan aikaan kun Myllypuron leipäjonot jatkavat kasvuaan. He eivät joudu pelkäämään tulevaisuudestaan, sillä palkkaa tulee joka kuukausi säänöllisesti, toisin kuin esim. pätkäduunareille. He ajavat ilmaiseksi perimällä taksikorvauksella ikään kuin he olisivat jalattomia kuin ne teollisuusbroilerit. Eduskunta on Suomen paras työpaikka mihin voi päästä ilman minkään näköistä koulutusta.

Tämän päälle heillä on luontaisetuna erilaisia kerhoja, joista lähihistoriasta uutisoitiin negatiiviseen sävyyn - välistä oli viety useita tuhansia. Kukaan ei siis voi väittää kansanedustajia asemaa huonoksi tai edes kelvolliseksi. Silti nämä ikiteinit ovat purkamassa vihaansa heti kun joku järkevä ihminen heidän keskuudesta osoittaa järjen ääntä ja kehottaa kansanedustajia säästämään ja leikkamaan kuluja eli samaa mitä he ovat itse meille jo vuosia jauhaneet.

Toivon vilpittömästi, että Niinistö jatkaa eduskunnan puhemiehenä, sillä tuo instituutio tarvitsee enemmän järkeviä ihmisiä hoitamaan maamme yhteisiä asioita. Heidän omaeduntavoittelu tuli selkeästi esille tässä äänestyksessä, jossa he osoittivat mieltään kun heiltä viedään edes leivänmurusia omaisuudestaan. Todistetusti Arkadianmäellä asuvat yhteiskunnan syövät ja päätänkin tämän artikkelin Seppo Lampelan sanoin:

Pala Arkadianmäki pala vitun paska, ehkä tuhkas nousee alkuun jostain paremmasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Niinistökö niin kuin Sauli,
manööveri mahtavainen,
jopa jostain tyypillistä,
puliveivausta petosta.
Saulin tuolille näpätty,
Filatovin toimestako
- ei vain Eero Heinäluoman.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Mielenkiintoista että "työväenpuolueena" mieluusti esiintyvä SDP oli näin laman aikana menokuria vastaan.
Tästä on vaalien tullen mukava muistutella.

Käyttäjän kaminiitto kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Halosen kiukuttelua on lähes paheksuttu. Ettei nyt vaan olisi Niinistössä samaa vikaa.

Eivät työntekijätkään riemastuneet eläkeiän nostosta (positiivisesti). Jos tuntee olevansa oikealla asialla, niin äänestysvoiton pitäisi riittää, ei vaikeissa asioissa kannata tyylipisteitä odottaa.

lännen tuho (nimimerkki)

ai vasemmistopuolueellinen sekä vastustaa tuhlailua että pitää niinistön tekoja hyvinä. Kaikkea sitä saa nähdä :)
Mutta hyvä näin.

Päälle vielä muut samppanja-sosialistit mitä tää maa on pullollaan. Arvaa miksi haluavat verottaa ja käyttää "hyvinvointiin"? Hyvinvointi on heidän avoin visakorttinsa... eivätkä verojen maksuun osallistu.
Toi 6000e/kk, onkin verrattavissa 10.000e/kk jos siitä makselisi veroja, ja toiset 50.000e/kk (?) päälle huvittelurahaa..

Ja samalla tämän käsittämättömän verotaakan alla, niin, kaikkia palveluja leikataan. Ettei vain joutuisi alentamaan 900.000 virkamieslauman palkkoja. Maa pärjäisi alle 200.000lla... saavat politiikot alamaisia ja käskettäviä ja tuntevat itsensä tärkeämmiksi.

Just aivan, samppanja ja limusiinisosialisteja koko porukka. Katainenkin haluaa tuhota yritykset ja verottaa kansaa ettei joutuisi säästämään... se siitä "oikeistopuolueesta".

Kirsi Jalava (nimimerkki)

Kansalaiset ovat jo tehneet kaksi menestyvää "keräystä":

http://www.adressit.com/puhemies

ja

http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=mf&gi...

Kirsi Jalava

Käyttäjän saramo kuva
Jussi Saramo

Iso osa opposition kansanedustajista äänesti Niinistöä. Todennäköisesti vastaan on äänestänyt kepu ja osa demareista SEKÄ kokoomuksesta.

Ben onnistui ensin harhauttamaan mediaa, todellisuudessa kokoomuslaiset ovat tämän tarinan pääpahiksia, kun eivät äänestäneet omaansa :P

Toimituksen poiminnat