Punainen Manifesti Koska kansanvalta ei toimi jos kansa ei tiedä

Unohda politiikka!

Täytyy sanoa, että on taas kuvottavaa seurata kokoomuksen kansanedustajan Marja Tiuran seikkailuja. Asiahan ei minulle kuulu, eikä edes kiinosta, mutta sitä ei voi jättää huomioitta, kun se on lehtien lööpeissä päivästä toiseen.

Juuri kun vaalirahasotkusta on selvitty, niin meille tarjoillaan uutta poliittista skandaalia. Ja taas iltapäivälehdet tekevät rahaa. 2011 vaaleista ja kilpailusta kolmen suurimman puolueen välillä uutisoidaan, kuin kyse olisi jalkapallo-ottelusta, eikä yhteisien asioiden hoidosta.

Ennen vanhaan politiikot myönsivät suoraan hävittyään vaalit, että heidän politiikansa kusi. Nyt syytetään vaalikampanjaa, jotka ovat mainostoimistojen luomia. Tärkeintä ei ole arvomaailma, vaan imago. Politiikot ottavat rahaa rikkailta ja ääniä köyhiltä ja samaan aikaan he uskottelevat molemille ajavansa juuri heidän etua.

 Ei ole mikään ihme, että äänestysprosentti on ollut pitkään laskussa ja perussuomalaisten suosio on jyrkässä nousussa. Ei ole mikään ihme, että evankelisluterilainen kirkon jäsenmäärä on ollut laskussa. Yksinkertaisesti ne eivät ole enää oleellisia asioita muuttuvassa maailmassa.

Isketään suoraan vyön alle: tuntuuko sinusta, että eduskunta edustaa sinua? Ei minustakaan, joten unohdetaan politiikka. Se on olemassa vain luodakseen illuusion siitä, että sinulla on vapaus valita. Sinulla ei ole. Sinulla on vapaus olla omistettu.

Ei ole olemassa demokratiaa. On vain suuria yhtiöitä, jotka kontrolloivat kaikkea. Ne päättävät siitä, kuka valitaan eduskuntaan. Ne päättävät maan suurimmista rakennushankkeista. Ne kontrolloivat suurinta osaa media-alasta, joten sinun saama tietosi on heidän käsissä. Sinua omistetaan, halusit sitä tai et.

Kuten Yhdysvaltojen ex-presidentti Ronald Reagen sanoi: politiikka on kuulema maailman toiseksi vanhin ammatti. Olen kuitenkin huomanut, että se muistuttaa hyvin paljon sitä vanhinta. Joten kun seuraavan kerran luet vaaliväittelyitä tai politiikojen puheenvuoroja, niin muista, että he eivät edusta sinua, he eivät ole sinun valitsemiasi, eivätkä heitä kiinosta sinun mielipiteesi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Hei me lennetään! (nimimerkki)

Ketäpä tässä nykymaailmassa kiinnostaa mikään muu kuin oma perse eli jos olet psykopaatti narsisti niin tulet menestymään elämässä loistavasti ja näissä psykopaateissa lepää Suomen tulevaisuus, joten vituiks taitaa mennä.

klerk (nimimerkki)

"Ei ole mikään ihme, että äänestysprosentti on ollut pitkään laskussa ja perussuomalaisten suosio on jyrkässä nousussa".

Tuota, jos et ole huomannut, asia on päin vastoin. Persujen kännisekoilut ja rasistibailut ruotsinlaivalla, sekä perussuomalaisen kunnallispoliitikon tappouhkaukset tuskin kilpeä kiillottaa.

Persujen ainoa todellinen populisti, joka edes hiukan pystyy uunottamaan kansaa on belgiassa ja nauttii suomalaisten veronmaksajien lompakosta. Kalja virtaa ja simpukkakeitto maistuu. Suomalainen työmies maksaa.

Kun puolueella on ainoastaa yksi asia (mahanmuutto), niin on sanomattakin selvää, että kannatus puolentoista vuosikymmenen jälkeen on edelleen n. kuusi prosenttia.

Lue: äänestäjistä 94% ei varmasti äänestä persuja.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

96,4% äänestäjistä ei äänetä tai ei äänestä Perussuomalaisia.

Elias Rintamäki

En ole katsonut viimeisimpiä gallupeja, johon on saattanut vaikuttaa toilailut Tukholma-risteilyllä ja pako Brysseliin, mutta tästä huolimatta persujen kannatus on nousussa ja heille ennustetaan eduskuntavaalien suhteellisesti isointa voittoa.

lueskelija (nimimerkki)

#1 Etteikö kiinnosta mikään muu? Minnuu ainaski kiinnostaa nää Usarin blogien lukemiset. Tosi kiinnostavaa ajatusten vaihtoa luulemisineen, tietämisineen ja ah niin älykkäine kannanottoineen. Onnex mie "huru-ukkona" en oo enää vaaraks Suomen tulevaisuudelle. Ok oikeessa olet, vituiks näyttää menevän. Onneksi vain näyttää. "Kyllä se siitä" sano Manu.

Elias Rintamäki

Janne suuronen,

Kirjoitin siitä, koska se on ollut pinnalla viime päivinä ja katsoin tarpeelliseksi ottaa kantaa. Ja loppujen lopuksi otin kantaa poliitikan tilaan, enkä Tiuran sekoiluihin, joten oletko ymmärtänyt jotain väärin?

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

MONTAKO PÄIVÄÄ KAPITALISMILLA ON JÄLJELLÄ ?

Ne Massonin ukot omistavat teidät.

Hantta (nimimerkki)

Ihmisillä on eri käsitys siitä mikä on oikeudenmukaisuutta ja myös siitä miten "sitä" pitäisi toteuttaa, maailmassa ei ole täydellistä valtiota tai yhteskuntajärjestelmää eikä tule olemaan, on ainoastaan huono tai vielä huononpi, valitse niistä ja ihmiset on aina valinneet ja tulee valitsemaan ne maat missä on parempi elintaso, näin se on mennyt ja näin se tulee menemään. ps. esim. en todellakaan usko että Suomeen tulee ihmisiä ilmaston tai Suomalaisten ihmisten takia, sorry, huomasin juuri että kommenttini ei liittynyt mitenkään kirjoitukseesi.

ylern optimisti (nimimerkki)

Jos nyt jättäisi kaikenlaiset iltapäivälehtien tekemät kuohut pois ja funtsaisi todellista politiikkaa. Suomi on menossa kohti hyvin vaikeita taloudellisia aikoja. Äänestyksellinen demokratia on vieläkin parasta hallintoa, jota voi kuvitella. Millainen diktatuuri olisi parempi? Esimerkiksi Paavo Väyrynen keisarina, kuten Afrikassa ikään?

Valtaosa kansanedustajistamme ovat hyvin fiksuja. He joutuvat vain antamaan itsestään kuvan, jollaista me heidän äänestäjinään odotamme. Kummat ovat tyhmiä? Poliitikot vai me?

Meidän äänestyskäyttäytymistä kun seuraa ja katsoo millä julkisella eväillä tullaan valituksi, niin vastaus lienee se, että saamme, mitä tilaamme ja eduskunnassa on 200 pienoiskansalaista. Se ei ole heidän vikansa. Se on meidän äänestäjien vika.

Toimituksen poiminnat